weboldal készítés budapesti
cégeknek

ajándék online marketing csomaggal

weboldal készítés banner
weboldal készítés budapest

Hogyan lesz sikeres egy budapesti honlap?

Rendszeresen dolgozom együtt budapesti vállalkozókkal, pontosan tudom, hogy a konkurencia sokasága miatt ott sokszor jóval nehezebb boldogulni, mint vidéken.

A fővárosi cégeknek egészen máshogy kell hozzálátni az online jelenlét kiépítéséhez és egy weboldal létrehozásához, mint vidéken. Míg egy vidéki megyeszékhelyen előfordulat, hogy egy adott vállalkozónak csak 4-5 konkurense van érdemben, addig Budapesten ez a szám könnyen a tízszerese is lehet. Nem mindegy tehát hogyan próbálsz kitűnni a tömegből!  

A weboldal készítés Budapesten egy kicsit más. Alapvetően magasabb minőség várható el és nagyobb a nyitottság az új technológiai megoldásokra. Szükséges lehet sok esetben idegennyelvek használata is. Számítanunk kell rá, hogy egy adott keresőkifejezésre, úgynevezett kulcsszóra jó pár hasonló céget is feldobhat a kereső. Míg vidéken sokszor kívülről fújjuk, hogy mit-hol találunk a városban, Budapesten leginkább neten keresünk rá a kívánt szolgáltatásra. Ezért is kritikusan fontos, hogy minket jelenítsen meg a kereső! A webshop vagy weboldal készítés Budapesti cégek esetében SEO (keresőoptimlaizálás) alapcsomagokkal ajánlott.

Új! Domain foglaltság ellenőrzés

Szabad a domain, amit kinéztem magamnak?

Weboldal ajánlat csak budapesti ügyfeleknek

Szeretném megkönnyíteni a döntést!
Ami minden weboldal készítésnél jár budapesti megrendelőknek:

  • személyes vagy videochat konzultáció
  • ingyenes látványterv a munka elkezdése előtt
  • részletfizetési lehetőség (2 részletben)
  • marketing tanácsok, ingyenes közösségi média hirdetés gyorstalpaló
  • kedvezményes weboldal karbantartási lehetőség (betanítás is)
  • cég feltüntetése és bemutatása referenciáink között
  • sikerdíjas keresőoptimalizálási vagy online marketing lehetőség 

Ugye, hogy ez egy elég kedvező ajánlat?😉
Amire még kíváncsi lehetsz:

egy gondolat...

Az online jelenlét ma már egy remek lehetőséget kínál arra, hogy kihasználd azokat az egyetemes igazságokat, amik már évszázadok óta meghatározzák az üzleti életet.
Legyél jelen online annyi helyen amennyin csak lehetséges, és bízz meg olyat a megvalósítással aki fel is tud mutatni valamit!
Ne sajnáld a befektetést, sajnáld azt, hogy nem tetted meg korábban és sokszor ennél lényegesen értelmetlenebb dolgokra költöttél ilyen nagyságrendű összegeket!
Fogadd el, hogy ez a lépés szükséges, és nem érdemes várni vele.
A legjobb nap a digitális felzárkózásodhoz a MAI!

Molnár Krisztián

Mit tudok nyújtani?

A NewFlow számos weboldalt és webáruházat készített, főként miko- és kisvállalkozások számára, akik szeretnének kiemelkedni a vállalkozások tengeréből és lehetőség szerint fent is maradni!

Úgy gondolom ár/érték arányban én vagyok az egyik legjobb, és a speciálisan budapesti megbízókra szabott honlap és webshop készítés kedvezményekkel még inkább érdemes fontolóra venni az együttműködést!
Mivel fontos, hogy egy arcot tudj kötni a munkához, ezért személyes vagy videochat konzultációt is felajánlok, természetesen ingyenesen.
Ne szégyelld, ha nincs pontos elképzelésed a munkáról és kérdéseid vannak a marketinggel kapcsolatosan is, hidd el, a legtöbben így keresnek meg! Az online tér rengeteg eszközt tud adni a kezünkbe, ragadjuk meg őket még ma, hogy holnap már egy lépéssel előrébb járjunk!

PPC szakértővel és grafikussal dolgozom együtt, így ilyen téren is segítséget tudunk nyújtani.  

Molnár Krisztián

Weboldal készítőről fotó

Mivel készülj?

Honlapot, webshopot szeretnél, de nem tudod hol kezdd el?

Az egyik megoldás az, hogy felhívod a 06 30 310 4716-os telefonszámot, ahol részeletesen elmagyarázok minden alapot az induláshoz!
Ha szeretnél felkészülni és már egy komplett megrendelés írnál, akkor adok egy kis támpontot az ajánlatkéréshez!
– Először is írd le a céged profilját! 
– Ezután ha tudod számold össze nagyjából melyek azok az oldalak amiket szeretnél megjeleníteni (gondolok itt bemutatkozásra, kapcsolatra, szolgáltatások, stb.)!
– Gondold át, hogy a tartalmat (szövegek, képek) tudod-e nekem biztosítani! Ha nem vagy a szavak embere, és rám bíznád a tartalomgyártást semmi gond, megoldjuk! 🙂 Az ajánlatkérésnél viszont ez is egy szempont.
-Kérlek írd meg, hogy szeretnél-e online kereskedni (webáruház leszel-e)
– Végezetül pedig jó ha tudsz linkelni egy honlapot, amit neked tetszik és el tudnál képzelni hasonlót magadnak! Ennyi lenne az egész, innentől már könnyen tudunk gondolkodni és kitalálni a neked leginkább megfelelő megoldásokat!
Ha szeretnéd egy 7 perces olvasmány formájában megtanulni mik a honlapkészítés alapfogalmai és mikre lesz szükséged, akkor ajánlom a cikkem!

Milyen jellegű szolgáltatásoknak ajánlott?

Budapesten weboldalt vagy webáruházat elsősorban ezeknek a szolgáltatóknak ajánlom:

Vendéglátóegységek, szállások, éttermek, bárok, kávézók, kocsmák.
Sportklubok,
sportegyesületek, bérelhető pályák, személyi edzők, fitnessz klubok
Alapítványok,  egyesületek, civil szerveződések
Üzleti szolgáltatások
Szakemberek,  takarítók, fuvarozók, fodrászok, kozmetikusok, magánorvosi rendelők,  üzletek

hogyan beszéljük meg a weboldal készítés részleteit?

Készen állsz egy honlap vagy egy webáruház indítására? Akkor így fogunk dolgozni:

Miután telefonon vagy online felvettük a kapcsolatot, én javaslom egy személyes konzultációt lebeszélését. Leggyakrabban Budapesten, Székesfehérváron és Veszprémben vagyok megtalálható. Mivel sokfelé megfordulok az országban, ezért más helyszíneken is találkozhatunk. Ha Neked úgy kényelmes, meglátogatlak cégednél vagy otthonodban is! Hiszek a személyes találkozás előnyeiben, kölcsönösen eldönthetjük, hogy szeretnénk-e belevágni a projektbe, és hogy akarunk-e egymással dolgozni. Ha Te nem szeretnéd, vagy csak időd nem engedi eltekinthetünk tőle, és intézhetünk minden megbeszélnivalót telefonon vagy online!
A személyes vagy online konzultáció alkalmával felvázolom a megvalósítás menetét, érthetően elmagyarázom mikre kell figyelni és milyen lehetőségeket látok a projektben! Ez lehet videochat is, így mégis tudunk arcot kötni a másikhoz.
Online marketing tanácsokkal látlak el, elmondom a tapasztalataimat hasonló típusú cégekrlől, és egy látványtervet is készítek díjmentesen, hogy tudd nagyjából milyen minőségű munkát várhatsz a NewFlowtól! Csak grafikai vagy online marketing szolgáltatások miatt is keress bátran, van olyan a csapatban aki specifikusan csak ezekkel foglalkozik. Ha ez így rendben van, megírjuk a megbízási szerződést és kezdetét veheti a munka!

részletek és jelentkezés

Copyright © 2023 - Molnár Krisztián

SEOzseni