bemutatkozás

Üdvözöllek, Molnár Krisztián vagyok a NewFlow webes megoldások alapítója! Az elkövetkező pár mondatban elmondom Neked, hogy véleményem szerint miért fontos ma minél több webes felületen megjeleníteni szolgáltatásunkat, vállalkozásunkat.

Mindig is az online világ nagy rajongója voltam, a mostani 30-asokhoz hasonlóan már akkor aktívan használtam az internetet amikor szüleink, nagyszüleink még a fiatalok butaságának, felesleges időpazarlásának tartották. Aki nem csak chatelésre használja a világhálót tudja, hogy 

nincs még egy olyan média platform ahol ilyen rövid időn belül ennyi információt meg lehet szerezni.

weblap készítés fotója
newflow logo

Ahogy egyre jobban hagytuk el az ezredfordulót, úgy kezdett szélesedni a netet aktívan használók köre, ezzel párhuzamosan egyre több vállalat találta fontosnak és egyben státuszszimbólumnak, hogy megmutassa magát az online térben is. Aki felismerte az internetben rejlő lehetőségeket nagyot szakíthatott. Nem is kellett túlságosan korán eszmélni, Magyarországon viszonylag lassan érte el a mai szintet az internethasználat, de még mindig nem állt le a fejlődésben. Napjainkban azt figyelhetjük meg, hogy a fiatalok körében mindenki, a középkorúak túlnyomó többsége, de már az idősebbeknek is egy jelentős része napi internet felhasználó lett.

A tendencia még mindig nem állt meg, de a világháló már ma is megkerülhetetlen dolog.

Több éves értékesítői munkám során tapasztaltam meg igazán, hogy mennyire fontos a digitális világban is láthatóvá tenni magunkat. Mi, emberek elkényelmesedtünk, már nem minden esetben kérdezzük meg az ismerősöket, egyre kevésbé lapozzuk fel az újsághirdetéseket, még kevésbé vállalkozunk arra, hogy nyakunkba vesszük a várost és magunk kutatjuk fel a szolgáltatást amire szükségünk van.

Ha kérdéseink vannak, az interneten keressük rá a választ.

Aki az interneten megtalálható, annak egyértelmű előnye van a neten “láthatatlan” riválisaival szemben.
Megfordítom a dolgot, 

ma már a legtöbb esetben nem szerzünk versenyelőnyt ha honlapot készíttetünk, hanem a már meglévő lemaradásunkat hozzuk be ezáltal!

Márpedig napjainkban, ilyen bizonytalan gazdasági helyzetben nem engedhetjük meg magunknak, hogy egy ennyire kézenfekvő dolog miatt kerüljünk lépéshátrányba!

Kinek érdemes weboldalt készíttetnie?

Lényegében mindenkinek, aki valamilyen terméket vagy szolgáltatást elad. Egy jól felépített, igényes honlapon eladhatunk, új ügyfelek találhatnak meg minket általa, és növelhetjük a cég presztízsét. Mindenki szeret informálódni mielőtt pénzt költ, nagy előnybe kerül akinek egy mindenre kiterjedő, részletes, igényes honlapja van, és a fordítottja is igaz, bizalmatlanok vagyunk azzal szemben akinek nincs. Egy profi weboldal készítés (készíttetés) ma már a vállalkozásindítás alapja.

Miért jó nekünk, ha leendő ügyfeleink informálódnak rólunk?

Megkönnyíti a munkánk. Kevesebbet kell magyarázni, hivatkozhatunk a leírtakra, ha feltűntetjük az árainkat az pedig egyrészt egy előszűrést is végez, aki semmiképp sem hajlandó kifizetni az adott összeget az nem is fogja személyesen rabolni az időnket, megfordítva, ha valaki tájékozódott az árainkról és így is vette a fáradtságot, hogy megkeressen minket nála már jó eséllyel nyerők vagyunk, őt mindenképpen meg kell becsülnünk!

Copyright © 2022 - Molnár Krisztián

SEOzseni