NewFlow webes és marketing megoldások

Weblap készítés, webáruház építés

Az internet napjainkra megkerülhetetlenül a mindennapjaink része lett. Míg néhány évvel ezelőtt talán  még jogosan merülhetett fel egy cégben vagy intézményben, hogy szükségük van-e egyáltalán saját
honlapra, addig mára már inkább csak a kérdés csak annyi maradt, hogy hogyan legyen kiemelkedő és profitáló az a weboldalunk. A céges, saját
weblap a bizalom alapköve lett, és ha valamit nem találunk meg az interneten,
akkor már a létezésében, legitimitásában is megcsappan a bizalmunk.

Új! ingyenes marketing elemzés

Látható a céged az online térben? Könnyen megtalálnak az új ügyfelek? Mi az amit jól csinálsz, miben lehetne fejlődni? Mit tesz a konkurencia, amit Te nem? 
Töltsd ki az alábbi űrlapot, és 48 órán belül egy teljeskörű digitalizációs felmérést küldünk rólad és a tevékenységedről, lehetséges megoldásokkal, konkurecia előzési tippekkel, teljesen ingyenesen! 
Miért éri ez meg nekünk? Egyszerű! Ha látod rátermettségünket és szakértelmünket, a későbbiekben talán minket bízol meg egy munkával, vagy ajánlasz valakinek! 
Win-win! 😉

Csak adj meg pár alapvető adatot, és mi fogyasztói szemszögből fogjuk majd megközelíteni a vállalkozásod, majd marketingesként írjuk meg az elemzést! Az űrlap elküldése nem von maga után hírlevél feliratkozást, harmadik féllel soha nem osztjuk meg az adataidat!

marketing audit

Ne add alább!

Olyan weblap készítőkre lesz szükségetek, akik kreatívak, van tapasztalatuk, és korrekt árakon dolgoznak.

Sajnos ez a három csak a legritkább esetekben jár kéz a kézben. A NewFlow viszont ilyen, és a küldetése, hogy az ország egyik legkreatívabb és  ügyfélbarátabb vállalkozásként tartsák számon. 

Mit ígérünk, ha megegyezünk?
-Kreativitás, szépérzék
-Nem csak dizájn, teljes körű honlapkészítő szaktudás 
-Személyes (ingyenes) konzultációs lehetőség
-Marketing tanácsadás, sikerdíjas együttműködési lehetőség
-Reális, korrekt árak

Oké, de hol találok én ilyen honlapost?

Bemutatkozás

Ki fogja elkészíteni a weblapod?

weblap készítés fotója

Molnár Krisztián vagyok, egyéni vállalkozóként kezdtem el weboldal készítéssel  és online marketinggel foglalkozni. Szerencsére rövid idő alatt sikerült fellendíteni a vállalkozást, ma már grafikus és PPC marketing szakértő is segíti a munkámat. Az utóbbi időben főként a keresőoptimalizálásra specializálódok.

2019-ben adtam fejemet az online marketing és erre épülve a weboldal készítés tanulására, azóta is töretlen lelkesedéssel fejlesztem magam, mára már nagyon sok sikeres együttműködést mondhatok magaménak! 
Miért ajánlom magamat?
Mert nekem is a jelenlegi piaci helyzetben kellett felépítenem magam, és ahogy a munkáimból is láthatjátok, sikerrel vettem az akadályokat. Pontosan tudom mi az, ami Neked is segíthet! 
Mit ígérek Neked?
Lelkiismeretes munkát, kreatív ötleteket, rugalmasságot, korrekt árakat, és azt, hogy az első projekt után sem engedem el a kezedet, hiszen közös érdekünk, hogy a Te üzleted is jól menjen!

Bemutatkozás

Miért válassz minket, ha weboldalt szeretnél?

Kreativitás

A mai modern marketinghez elengedhetetlen úgynevezett "Out of the box" gondolkodásmódot abszolút magaménak érzem, nagyon sok esetben segített már nekem a munkáim során. Képes vagyok a sablon megoldásoktól eltérő, új ötletekkel előállni.

Szorgalom

Számomra nem ismeretlen fogalom a kemény munka, ha úgy érzem valamilyen értékes projektnek lehetek a része, ha értékesnek érzem a saját munkámat is akkor úgy gondolom a hozzáállásomat semmilyen esetben nem érheti kritika. Ugyanezt várom el minden partneremtől akikkel együtt dolgozom a projektek során. Mindig szem előtt tartom, hogy a határidőket kényelmesen tudjuk tartani!

Tapasztalat

Szerencsére minden hónapra jutnak marketing vagy honlap projektek, amit megtanultam, hogy minden munkának lehet valamilyen egyedi megoldandó problémája, amivel korábban még nem találkoztam. Ami egy korábbi munka során nem működött attól megkímélem az új megrendelőt, ami jól működött azt pedig igyekszem hasznosítani a többi feladat során.

Miben kérheted a segítségünket?

Weblapot készítenél, karbantartás érdekel, logó dizájnra lesz szükséged, vagy az online marketinged pörgetnéd fel? Mindben a segítségedre lehetünk!

Munkám számokban

Elkészített vagy készülő honlap
0 +
Facebook kampány
1 +
éve a szakmában
0

Értékek

Elégedett ügyfelek

Lelkiismeretes vagyok, fontos számomra, hogy az ügyfél elégedett legyen. Nekem is fontos az elégedettség, hiszen tudom, hogy egy sikeres együttműködés további munkákat szülhet! 

A 2023-as és az elkövetkezendő évek legfontosabb feladatának a szaktudás fejlesztése mellett a következetes ügyfélkezelés fenntartását tartom. Úgy gondolom most ez az egyik legbefolyásosabb ügyfélmegtartó erő!

Nagyon elégedett vagyok, szuper lett a weboldalam. Krisztián nagyon megbízható, mindenkinek ajánlom 😉
Gyimes Andrea
Megbízó
Amennyiben saját weboldalban vagy webshopban gondolkodtok, akkor nyugodt szívvel ajánlom Nektek Krisztiánt a NewFlow webes megoldások alapítóját.
Karsai Nikoletta
Megbízó
Köszönjük kedves visszatérő vendégeinknek, hogy fotóikkal hozzájárultak az új oldal színesebbé tételéhez, köszönöm az ajkai Linea Fotó Kft. profi képeit, és a honlap készítő newflow.hu szakszerű munkáját ! Szeretettel várom kedves vendégeinket ! www.oregerdeszvendeghaz.hu
Szolnokiné Bősze Hajnalka
Megbízó

Seo- keresőoptimalizálás

Sok esetben nem elég, hogy legyen egy weboldalunk, fontos, hogy lehetőleg a Google kereső első oldalán jelenjen meg a számunkra szükséges keresési kifejezésekre. 

Számos munkámról mondható el, hogy megfelelően lettek keresőoptimalizálva, és ma már a Google algoritmusa az első oldalra rangsorolta bizonyos kulcsszavak, kulcskifejezések esetén. Ez óriási előnyt jelent, ettől fogva organikusan, azaz ingyen érkezhetnek a látogatók. A seozás sok időt és energiát igénylő munka, és van is egy átfutási ideje, mire valóban ott jelenhetünk meg ahol szeretnénk.  Az előzetes konzultáció során azt is felvázolom, hogy nagyjából mikre lehet számítani az adott biznisz és a hozzá tartozó kulcsszavak erősségétől függően. 

Tartalomgyártás

Ügyfeleim nem minden esetben (a legtöbb esetben nem) a szavak emberei. Az elkészített honlapjaim szöveges részeinek nagy részét általában én írom. 

Emellett amikor időm engedi saját blogot is vezetek, rövid cikkekkel dobom fel honlapom tartalmát, lehetőleg SEO szempontból is értékes  írásokkal. Az írásaim főleg leendő ügyfeleim számára lehetnek értékesek. 

Egyéb munkák

Grafikai munkák

Heti rendszerességgel készítünk képes kreatívot a közösségi média felületekre. 

Domain foglaltság ellenőrzés

Szabad a domain, amit kinéztem magamnak?

[wp24_domaincheck]

Maradtak még kérdéseid?

Persze, hogy igen. Megpróbálom ezeket megválaszolni röviden!

Gyakran felmerülő kérdések

Általában egy hónapos határidővel szoktam vállalni a munkákat, de sok esetben ennél hamarabb át tudom adni a munkát. A webáruház elkészítése általában több idő, 1-2 hónappal érdemes számolni. 

Weboldal és webshop árakról itt tájékozódhatsz. A marketing árak mindig megbeszélés kérdése, nem lehet sablon árat ráhúzni, mert általában minden projekt más és más.

Nem minden esetben. Örülök, ha küldöd a szövegeket, de szívesen elkészítem én is, sok rutinom van benne. Ha te készíted el, akkor viszont keresőoptimalizálás szempontjából minden esetben átnézem a szövegeket.  

Mivel sokszor a megrendelő miatt áll a munka, ezért nem engedhetem meg, hogy ne vállaljak több projektet párhuzamosan egymás mellett. Így a legtöbb esetben szinte azonnal, napokon belül el tudom kezdeni. 

Emailben vagy telefonon. 
Ezután egy személyes konzultációt is megbeszélhetünk, én támogatni szoktam.  

Lehetőség van előzetes látványtervet kérni, ez 2022-ben még biztosan ingyenes lesz. Ha tetszik az elképzelés, akkor belevágunk a közös munkába! 

Nem minden esetben szükséges, de ha kéri az ügyfél, akkor igen. Ennek az áráról és a munka mértékéről mindig egyeztetünk. 

Ha már idáig eljutottál, nem érdemes visszafordulni! Ugye Te is így érzed?
Vedd fel velünk a kapcsolatot a következő lehetőségeken:

Minden, amit a honlapkészítésről tudnod kell

Weblap készítés tudástár

Összeszedtem a felmerülő leggyakoribb témaköröket, tudnivalókat! 

Weblap készítés árak

A weboldal és webshop készítés árai igen széles skálán mozognak a hazai piacon is. 
Néhány tízezer forinttól több millióig terjedhetnek igényektől és a kivitelező szaktudásától függően az árak, de azt kijelenthetjük, hogy nagyjából 100.000 forint környékétől várhatunk el számlaképesen, minőségi weboldal munkát. 
Nem könnyű árajánlat alapján választani, hiszen sok esetben az árszabás még csak nem is tükrözi a kivitelezők közti valós különbséget, ezért rendkívül fontos mélyebben utánajárni kivel is fogunk együtt dolgozni! Kérjünk részletes árajánlatot (karbantartással), referenciákat, előzetes konzultációt, lehetőleg személyeset! 
Sok jót nem remélhetünk attól a vállalkozótól, aki nem ad előzetes támpontot árairól. 
Szerencsére nálunk egy weboldal árkalkulátort is használhatsz, hogy meg tudd tervezni a költségeid!
Ne feledjük, a honlap nem csak maga a dizájn, fontos hogy a partnerünk a háttérmunkákkal is legyen tisztában, ez rengeteg fejfájástól óvhat meg minket!

Weboldal készítés ingyen? Weboldal készítés otthon?

Időnként találkozni neten hirdetésekkel, amely ingyenes weboldal készítést kínál. Az ilyen megoldások a legtöbb esetben azonnali fizetéssel nem járnak, viszont a továbbiakban ha módosítani, saját arculatunkra szabni vagy karbantartani szeretnénk az oldalt, akkor szép fokozatosan nem csak beérjük az eredetileg megspórolt összeget, de meg is haladjuk. Ne feledjük, ingyen ma már senki nem dolgozik! 
Szintén nem vezet sok jóra, ha az úgynevezett összekattintgatok magamnak egy weboldalt módszert követjük, vagy egy ismerősük vállalkozik rá. Ahogy említettem, a honlap nem csak egy dizájn, rengeteg mindenre kell figyelni, hogy ne adódhasson probléma! 
Kötelező frissítések, biztonsági beállítások, indexelés, ssl tanúsítvány, domain és tárhely ügyintézés, ez csak a jéghegy csúcsa annak, amivel foglalkozni kell, ha nem csak hónapokra tervezünk! Nem bízhatjuk tehát rá egy amatőrre a feladatot! 

Weboldal készítés lépései

Honlapot szeretnél? Mik a teendők? 
Első lépésként fel kell venni a kapcsolatot egy kivitelezővel, akitől árajánlatot, és ha ez redben van egy előzetes (lehetőleg személyes) konzultációt kérünk.
Ezek alapján jön a szakmai rész, ami így néz ki (a kivitelező szemszögéből): 
tárhelyet és domaint választunk.
Megtervezzük az arculatot, a színeket, élményvilágot. Erre fel lehet használni inspirációnak más honlapokat!
Kiválasztjuk a menüpontokat, szükséges oldalakat. Összeírjuk a főbb témaköröket amivel foglalkozni fogunk, akár címszavakba szedve is. Ha SEO, azaz keresőoptimalizálás is szempont, márpedig általában az, akkor ez kulcsszó kutatás után alakítjuk ki. 
Az érintett témákhoz megfelelő képeket választunk ki, ezeket tömörítjük, kis fájlméretűvé változtatjuk. 
Ezek alapján már el tudjuk készíteni a webes dizájn gerincét! 
Közben a háttérmunkákkal is foglalkoznunk kell, biztonságos webhely ssl tanúsítványt kell szereznünk, tűzfalat állítunk be, weboldal látogatottság statisztikai mutatókat kezdünk mérni (aktiváljuk a mérőeszközöket), és még folytathatnám.  Ha megvannak a fontosabb háttérmunkák és a dizájn, rá lehet térni a speciális kiegészítőkre, dizájnelemekre, extrákra! Az aloldalakat is elkészítjük, majd publikáljuk az oldalt, és a Google indexelését kérjük! 
Ha szeretnél még többet megtudni, olvasd el a weboldal készítés lépései cikkünket!

WordPress weboldal készítés

WordPress nyílt forráskódú, PHP-alapú tartalomkezelő és blog-rendszer, ami a MySQL adatbáziskezelőt használja adattárolásra.
A W3 Techs adatai szerint a világ összes weboldalának 43,2 %-a már WordPresszel készült.
Nagy előnye, hogy sokkal gyorsabban el lehet készíteni, mint a klasszikus értelemben vett egyedi kódolású weboldalakat, de ettől függetlenül a tévhitekkel ellentétben teljesen egyedi kialakítással lehet felruházni. 
Szintén óriási előny, hogy egy könnyen átlátható és kezelhető globális admin felülete van, lehetővé téve ezzel azt, hogy akár az ügyfél is végrehajthasson egyszerűbb módosításokat, megspórolva ezzel a karbantartás árát! Ráadásul ez egyben azt is jelenti, hogy egy korábban elkészített WordPress weboldalt bármelyik WordPress webfejlesztő szakember könnyen tud kezelni vagy szükség esetén átalakítani,  ha az eredeti kivitelezővel valamilyen okból megszakadt a kapcsolat! 
Amit még feltétlenül ki kell emelni: Woocommerce webshop motorral minden WordPress weboldal webáruházzá alakítható, lehetővé téve a vállalkozás zökkenőmentes fejlesztését.

Összegezve: a WordPress felgyorsítja, gazdaságosabbá és felhasználóbarátabbá teszi a weboldalakat, mint a korábbi megoldások!

Copyright © 2022 - Molnár Krisztián
SEOzseni