Vállalkozásfejlesztési Oktatócsomag

Digitális oktatóanyag

Vállalkozásfejlesztési Oktatócsomag

Digitális vállalkozásfejlesztés videókurzusok

49 990 Ft Bruttó ár (Alanyi adómentes)

digitális oktatóanyag

Mit tartalmaz a csomag és hogyan fog segíteni?

A csomag segítségével elejétől a végéig látni fogod egy WordPress weboldal elkészítését és webáruházzá alakítását. Megismerheted a népszerű Canva képszerkesztőt, megtanulod hasznosan használni a ChatGPT mesterséges intelligenciát, valamint a jövőben már digitális aláírással is el tudod majd látni hivatalos dokumentumaid.

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

Csak bejelentkezett és a terméket már megvásárolt felhasználók írhatnak véleményt.

Canva képszerkesztő

A Canva az egyik legegyszerűbben kezelhető képszerkesztő program. Segítségével grafikai tudás nélkül, kész sablonokból kreálhatsz lenyűgöző dokumentumokat, képeket vagy akár videókat is!

Google cégem

A Google cégem a Google térképes és keresőbeli megjelenését is jelenti egyben. Ezzel az egyszerű megoldással emeld ki a vállalkozásod a tömegből!

ChatGPT

Használd a mesterséges intelligenciát úgy, mint egy profi! Megtanulsz vele például közösségi média posztokat, árajánlatokat, szerződéstervezeteket írni.

Wordpress weboldal

A világ weboldalainak legnagyobb része ma már Wordpress tartalomkezelővel készül. Videóimban a domain és tárhely vásárlástól kezdve megmutatom lépésről-lépésre azt, hogyan tudsz egy fékész sablonból elkészíteni egy weboldalt!

Elementor oldalépítő

Az Elementor a Wordpress egyik leghasznosabb kiegészítője, egy olyan bővítmény, aminek a segítségével könnyedén el tudod készíteni weboldalad dizájnját. Két videót készítettem erről, hogy mindent megtanulj a kezeléséről!

Woocommerce webshop

A Woocommerce egy webshop motor, melynek segítségével Wordpress weboldaladat tudod webáruházzá alakítani. Megmutatom az összes alapvető funkcióját, hogy a te birtokodba is kerühessen ez a tudás!

Nem tudsz dönteni?

Gyakran felmerülő kérdések

A csomagot  a weboldal alján, a beiratkozom gombra tudod megvásárolni. Ezután átvezet a weboldal egy biztonságos kártyás fizetés oldalra, ahol miután kiegyenlítetted az összeget, azonnal hozzáférésed lesz az anyaghoz!

Igen, a tanfolyam egyszeri beiratkozási díjjal jár.  A későbbiekben egyéb költséggel nem jár. 

Igen, a regisztrációs folyamatban és a tananyag megértésében is tudok segíteni. Az oktatóvideó viszont teljesen önálló, otthoni tanulásra készült, ezért önállóságot vár el az elsajátítása.  

A fizetés után emailben elkérem a számlázási adatokat, és azt munkaidőben, hétfőtől-péntekig reggel 8 és 18 óra között küldeni fogom!

Képernyővideókat készítettem, elejétől a végéig bemutatom a fent felsorolt szoftverek használatát. Így a későbbiekben is vissza tudod nézni, és lépésről-lépésre megtanulni a műveleteket.

Úgy gondolom, aki a Facebookon kiigazodik, és szorgalmasan, lelkiismeretesen végignézi a videókat, semmi akadálya, hogy megtanulja az anyagokat. Főként azért, mert sok esetben csak le kell másolni amit a videókban láttál. 

Abszolút, nem csak egyéni vállalkozóknak, hanem cégvezetőknek is ajánlom a csomagot. Egyrészt saját magad is elsajátíthatod a tudást, másrészt egy olyan kollégádnak is átathatod a videó hozzáférését, aki használhatná a cégeteken belül a tudást. 

A fent említett tudástár elsajátításával megspórolhatjátok közösségi média felelős, grafikus, weboldal készítő és egyéb marketingesek munkáját, így rengeteget spórolhattok már rövid távon is. 

Copyright © 2023 - Molnár Krisztián
SEOzseni