Digitális oktatóanyag

Vállalkozásfejlesztési Oktatócsomag

Úgy érzed fejlesztésre szorul a céges marketinged?

Felismerted a modernizálás szükségességét, de nem tudod hogy vágj bele, ha nem akarsz egy vagyont költeni?

Ebben az esetben sem kell csüggedned! Pontosan tudom, látom, hogy sok vállalkozó vagy kisebb cég nem engedheti meg magának marketing ügynökségek havi szintű költségét. Sok esetben nincs is rá szükség, házon belül is megoldható lenne a probléma, de hiányzik a szaktudás. Éppen ezért készítettem el ezt a bárki számára megtanulható oktatócsomagot, aminek segítségével tényleg lépésről-lépésre felzárkózhattok a digitális versenyben! 

Ki készítette a videókat?

Üdvözöllek a honlapomon kedves látogató!
Általában két esetben olvassátok ezeket a sorokat: 
vállalkozás indításon töritek a fejeteket, vagy meglévő üzlet fejlesztésén munkálkodtok.
Mindkét esetben jó helyen jársz! 
2019-ben adtam fejemet az online marketing és erre épülve a honlapkészítés tanulására, azóta is töretlen lelkesedéssel fejlesztem magam, mára már nagyon sok sikeres együttműködést mondhatok magaménak! 

Miért ajánlom magamat?
Mert nekem is a jelenlegi piaci helyzetben kellett felépítenem magam, és ahogy a munkáimból is láthatjátok, sikerrel vettem az akadályokat. Pontosan tudom mi az, ami Neked is segíthet! 
50+ elkészült weboldal vagy webshop, több tucat cikk, online kampányok sokasága, és grafikai munkák a legszélesebb palettán
– ezekből a tapasztalatokból merítettem az ötletet, hogy egy komplex üzleti csomagot hozzak létre nektek!

A digitális oktatócsomagban azokat a hasznos eszközöket fogom bemutatni neked, amiket én is rendszeresen használok!

Molnár Krisztián, a videócsomag készítője 
newflow.hu

Weboldal készítőről fotó

Digitális vállalkozásfejlesztés

Mit tartalmaz a csomag és hogyan fog segíteni?

Egy 9 videóból álló komplex vállalkozásfejlesztési oktatócsomagról van szó. A csomag segítségével elejétől a végéig látni fogod egy WordPress weboldal elkészítését és webáruházzá alakítását. Megismerheted a népszerű Canva képszerkesztőt, megtanulod hasznosan használni a ChatGPT mesterséges intelligenciát, valamint a jövőben már digitális aláírással is el tudod majd látni hivatalos dokumentumaid. 

Főbb témakörök

Canva képszerkesztő

A Canva az egyik legegyszerűbben kezelhető képszerkesztő program. Segítségével grafikai tudás nélkül, kész sablonokból kreálhatsz lenyűgöző dokumentumokat, képeket vagy akár videókat is!

Google cégem

A Google cégem a Google térképes és keresőbeli megjelenését is jelenti egyben. Ezzel az egyszerű megoldással emeld ki a vállalkozásod a tömegből!

ChatGPT

Használd a mesterséges intelligenciát úgy, mint egy profi! Megtanulsz vele például közösségi média posztokat, árajánlatokat, szerződéstervezeteket írni.

WordPress weboldal

A világ weboldalainak legnagyobb része ma már WordPress tartalomkezelővel készül. Videóimban a domain és tárhely vásárlástól kezdve megmutatom lépésről-lépésre azt, hogyan tudsz egy félkész sablonból elkészíteni egy weboldalt!

Elementor oldalépítő

Az Elementor a WordPress egyik leghasznosabb kiegészítője, egy olyan bővítmény, aminek a segítségével könnyedén el tudod készíteni weboldalad dizájnját. Két videót készítettem erről, hogy mindent megtanulj a kezeléséről!

Woocommerce webshop

A Woocommerce egy webshop motor, melynek segítségével WordPress weboldaladat tudod webáruházzá alakítani. Megmutatom az összes alapvető funkcióját, hogy a te birtokodba is kerühessen ez a tudás!

Válogatás képernyőfotók a tananyagból

Miért nem fogod megbánni?

  • Itt nincs apró betűs rész, ha megvásárolod a tananyagot csak rajtad áll, hogy lelkiismeretesen elsajátítod-e!

  • A tanfolyam több órányi, lépésről-lépésre bemutatott, gyakorlati használati feladatból áll, amivel megspórólhatod a külső szolgáltatók díját, mint például grafikus, webfejlesztő, vagy bizonyos könyvelői és adminisztrativ szolgáltatások.

  • Az anyagot nem csak te, hanem alkalmazottaid is használhatják, így cégen belül meg tudod oldani a digitalizáció zömét, a feladatokat nem kell kiszervezned!

  •  A videókban látottak megvalósításával egy hónapon belül  ledolgozhatjátok hátrányotokat a konkurenciával szemben digitalizáció, modern eszközök használata terén!

Miért fontos digitalizálódni?

Megkönnyíti a munkát

Felgyorsítja a munkát, terhet vesz le rólad vagy munkatársaid válláról. 

Bizalmat kelt az ügyfelekben

A jó webes megjelenés olyan mint egy modernkori cégér, a vállalkozás minőségét tükrözi. 
Nem elég céges kocsira, céges ruhákra és az irodára költeni, ma már egy igényes online jelenlét is ugyanolyan fontos a megítélésetekben!

Bevételt generál

Az általam bemutatott vállalkozásfejlesztési eszközök használata óriási potenciált rejt a bevételnövelésben!

weboldal készítés banner
digitális oktatóanyag

Nem tudsz dönteni?

Gyakran felmerülő kérdések

A csomagot  a weboldal alján, a beiratkozom gombra tudod megvásárolni. Ezután átvezet a weboldal a termék oldalára, ahol azt a kosárba rakva azonnali átutalással, vagy bankkártyás fizetéssel tudod kiegyenlíteni a díját. Az összeg beérkezését követően a lehető leghamarabb, de legkésőbb 24 órán belül megkapod a hozzáférési adatokat az összes videóhoz!

Igen, a tanfolyam egyszeri beiratkozási díjjal jár.  A későbbiekben egyéb költséggel nem jár. 

Igen, a regisztrációs folyamatban és a tananyag megértésében is tudok segíteni. Az oktatóvideó viszont teljesen önálló, otthoni tanulásra készült, ezért önállóságot vár el az elsajátítása.  

A beiratkozás gombra kattintva eljutsz a termékhez, ahol már mint bármilyen webshop esetében megadhatod a vásárláshoz szükséges adatait, mint például a számlázási adatokat. 

Képernyővideókat készítettem, elejétől a végéig bemutatom a fent felsorolt szoftverek használatát. Így a későbbiekben is vissza tudod nézni, és lépésről-lépésre megtanulni a műveleteket.

Úgy gondolom, aki a Facebookon kiigazodik, és szorgalmasan, lelkiismeretesen végignézi a videókat, semmi akadálya, hogy megtanulja az anyagokat. Főként azért, mert sok esetben csak le kell másolni amit a videókban láttál. 

Abszolút, nem csak egyéni vállalkozóknak, hanem cégvezetőknek is ajánlom a csomagot. Egyrészt saját magad is elsajátíthatod a tudást, másrészt egy olyan kollégádnak is átathatod a videó hozzáférését, aki használhatná a cégeteken belül a tudást. 

A fent említett tudástár elsajátításával megspórolhatjátok közösségi média felelős, grafikus, weboldal készítő és egyéb marketingesek munkáját, így rengeteget spórolhattok már rövid távon is. 

Elhatároztad magad? Most csapj le rá!

Egyszeri beruházás, egy drágább cipő, vagy egy tankolás ára. Megér neked ennyit ez a befektetés?
Ha IGEN akkor ne habozz, vágjunk bele!
Vásárold meg örökre ezt a digitális oktatóanyagot most csak bruttó 49.990 forintért! (egyszeri díj)

digitális oktatóanyag
SEOzseni