Tervezd újra a munkatárs keresést!

Boom Marketing kampánymenedzser-jelölt

Unod a copy-paste motivációs leveleket, és a Profession.hu sablon cv-ket?
Megkímélnéd magad és értékes szabadidődet a zsákbamacska interjúktól?
Ha Te olyan vállalkozó vagy, aki már tisztában van azzal, hogy egy 30 perces beszélgetés alatt bárki képes Neked lehozni a csillagokat, és a puding próbája az evés lesz, akkor ezt a Landing CV-t Neked találták ki!

Ne add alább!

Szükségetek lesz egy emberre, aki szorgalmas, kreatív és a szaktudása is megvan.

Sajnos ez a három csak a legritkább esetekben jár kéz a kézben. Arról még szó sem esett, hogy nem lenne baj ha jófej is lenne.

Egy kampánymenedzser munkáját 4 részben tudom elképzelni, mutatom: 
-Kontakt az ügyféllel és a kollégákkal
-Kreatív tartalom elkészítése
-Hirdetéskezelés
-Kimutatások készítése

Oké, de hol találok én ilyet?

A jelentkező

Molnár Krisztián

bemutatkozás

Molnár Krisztián vagyok, jelenleg egyrészt üzletkötőként dolgozom, másrészt egyéni vállalkozóként WordPress honlapkészítéssel foglalkozom. 

Kedves Dávid, és Boom marketing csapata! 
Röviden szeretnék Nektek bemutatkozni: 
30 éves vállalkozó vagyok, jelenleg Veszprémben élek, de munkámból kifolyólag sokszor megfordulok Budapesten és  más vidéki városokban is. Főállásomat tekintve egy országos bolthálózat (egy kkv) területi képviselő/üzletkötője vagyok, emellett 2020 telén el tudtam indítani saját vállalkozásomat is, ami főként WordPress weboldalak készítésére szakosodott, de online marketing munkákat is vállalok. Ha szeretnétek többet megtudni a vállalkozásomról, kattintsatok a gombra!

Bemutatkozás

Miért tartom magam alkalmas jelöltnek?

Kreativitás

Az általatok is említett "Out of the box" gondolkodásmódot abszolút magaménak érzem, nagyon sok esetben segített már nekem a munkáim során, legyen az a főállás vagy a saját vállalkozásom.

Szorgalom

Számomra nem ismeretlen fogalom a kemény munka, ha úgy érzem valamilyen értékes projektnek lehetek a része, ha értékesnek érzem a saját munkámat is akkor úgy gondolom a hozzáállásomat semmilyen esetben nem érheti kritika.

Tapasztalat

Egy ügynökséghez mérhetően nem, viszont az átlagot tekintve nagy rutinom van az online hirdetésekben, több éve apránként már több, mint fél millió forint értékben költöttem social media hirdetésekre.

Kattints a képre ha nagyban is szeretnéd megnézni!

Mit használtam gyakran?

Az utóbbi időben legfőképp ezekkel dolgoztam:

Munkám számokban

0
Elkészített vagy készülő honlap
100 .648
Ft Fb hirdetésre
0
éve a szakmában

Értékek

Elégedett ügyfelek

Lelkiismeretes vagyok, fontos számomra, hogy az ügyfél elégedett legyen, hiszen tudom, hogy egy sikeres együttműködés további munkákat szülhet! 

A 2022-es és az elkövetkezendő évek legfontosabb feladatának a szaktudás fejlesztése mellett a következetes ügyfélkezelés fenntartását tartom. Úgy gondolom most ez az egyik legbefolyásosabb ügyfélmegtartó erő!

Nagyon elégedett vagyok, szuper lett a weboldalam. Krisztián nagyon megbízható, mindenkinek ajánlom 😉
Gyimes Andrea
Megbízó
Köszönjük kedves visszatérő vendégeinknek, hogy fotóikkal hozzájárultak az új oldal színesebbé tételéhez, köszönöm az ajkai Linea Fotó Kft. profi képeit, és a honlap készítő newflow.hu szakszerű munkáját ! Szeretettel várom kedves vendégeinket ! www.oregerdeszvendeghaz.hu
Szolnokiné Bősze Hajnalka
Megbízó

Tartalomgyártás

Ügyfeleim nem minden esetben (a legtöbb esetben nem) a szavak emberei. Az elkészített honlapjaim szöveges részeinek nagy részét általában én írom. 

Emellett amikor időm engedi saját blogot is vezetek, rövid cikkekkel dobom fel honlapom tartalmát, lehetőleg SEO szempontból is értékes  írásokkal.

Egyéb skill

Grafikai munkák

Szakma szerint nem, viszont munkáimból kifolyólag heti rendszerességgel készítek képes kreatívot a közösségi média felületekre. 

Korábban az Adobe Illustrator, jelenleg inkább csak a Gimp szoftverrel dolgozom. 

Maradtak még kérdéseid?

Persze, hogy igen. Megpróbálom ezeket megválaszolni röviden!

Gyakran felmerülő kérdések

Napi bejelentéses vagy megbízási szerződéses Katás vállalkozóként számlázva.

A kezdetekben mindenképpen részmunkaidős munkát tudnék vállalni. 

Indítottam már hirdetést a felületen, de olyan rutinom egyelőre nincs benne, mint a social media hirdetésekben. Viszont az állástól függetlenül is elkezdetem a tanulását. 

Írásban abszolút jól működő, szóban a ritka használat miatt ráfér egy kis csiszolás, de hamar felvenném a ritmust.  

Már a július folyamán, rugalmas munkaidőben. 

Úgy gondolom egy ügynökségnél eltöltött pár év mindenképpen szükséges lenne a fejlődésem szempontjából. 

Ha már idáig eljutottál, nem érdemes visszafordulni! Ugye Te is így érzed? Vedd fel velem a kapcsolatot a következő lehetőségeken: